كدخبر: ۱۰۵۹۹
تاريخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۶
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
تصویر تامل برانگیز از سفر وزیرکشور ایران به پاکستان
تصویر زیر که توسط خبرگزاری آسوشیتد پرس(Ap) منتشر شده، مربوط به مذاکره وزیر کشورمان با همتای پاکستانی درباره گروهک های تروریستی مستقر در پاکستان است.

به گزارش خبرنگار تابناک، تصویر زیر حاکی نکته بسیار مهمی است که از دید مسئولین کشورمان به دور مانده، با دقت در تصویر زیر متوجه می شوید که پرچم پشت سر آقای نجار، وزیر کشور ایران که می بایست مربوط به ایران باشد، مروبط به ایران نبوده و حتی پرچمی که روی میز قرار دارد پرچم ایران بوده اما وارونه!

این اقدام از لحاظ سیاست خارجی و دیپلماتیک توهین به ملت ایران بوده و این در حالیست که مسئولان کشورمان هیچ گونه واکنش رسمی و علنی به این اتفاق از خود نشان نداده اند.

گفتنی است، هیچ یک از خبرگزاری های رسمی کشور تصویری از سفر مصطفی محمد نجار به پاکستان منتشر نکرده اند.




نظرات کاربران
* نام:
ايميل:
* نظر: