پیش از این نیز یکبار هواداران پرسپولیس در بازی های آسیایی استقلال به ورزشگاه آزادی رفته بودند اما نه برای تشویق تیم یا بازیکن حریف. پرسپولیسی ها در دیدار استقلال با حریف آسیایی خود در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا به استادیوم آزادی رفتند تا آبی پوشان را تشویق کنند. استقلالی ها برای انجام این کار یک صفحه مخصوص در یکی از شبکه های اجتماعی راه انداخته اند.
هواداران تیم فوتبال استقلال با یکدیگر قرار گذاشته اند که دیدار برگشت تیم های فوتبال پرسپولیس ایران والغرافه قطر را از استادیوم آزادی و در میان هواداران تیم قطری تماشا کنند.
به گزارش
«شفاف» دیدار برگشت دو تیم پرسپولیس و الغرافه در شرایطی روز 29 فروردین در ورزشگاه آزادی برگزار می شود که تیم قطری با مهاجم ایرانی و استقلالی خود به تهران می آید و همین امر موجب شده تا تماشاگران تیم فوتبال استقلال نیز برای تشویق کاپیتان سابق تیم خود به ورزشگاه آزادی بروند.
پیش از این نیز یکبار هواداران پرسپولیس در بازی های آسیایی استقلال به ورزشگاه آزادی رفته بودند اما نه برای تشویق تیم یا بازیکن حریف. پرسپولیسی ها در دیدار استقلال با حریف آسیایی خود در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا به استادیوم آزادی رفتند تا آبی پوشان را تشویق کنند. اعلام حضور هواداران پرسپولیس تا جایی پیش رفت که حتی علی پروین نیز برای تشویق وتماشای دیدار استقلال به ورزشگاه آزادی رفت.
در این بین در روزی که پیش بینی می شود پرسپولیسی ها ورزشگاه آزادی را پر کنند تا الغرافه نیز طعم بازی کردن در حضور یکصد هزار تماشاگر را بچشد، استقلالی ها نیز قصد حضور در ورزشگاه آزادی را دارند.
استقلالی ها برای انجام این کار یک صفحه مخصوص در یکی از شبکه های اجتماعی راه انداخته اند تا به این طریق به سایر هواداران ابی پوش نیز اطلاع رسانی کنند. روی این صفحه نوشته شده " همه باهم با پرچم آبی برای تشویق مجیدی در بازی 29 فروردین به استادیوم می رویم و در جایگاه 8 و 9 خواستار بازگشت او به استقلال می شویم."
نکته قابل توجه اینجاست که تاکنون بیش از 1000 نفر موافقت خود را با این حرکت اعلام کرده اند.
لازم به ذکر است چنین اتفاقی در سال 1378 از سوی پرسپولیسی ها نیز انجام شده بود. هواداران قرمز پوش در مسابقات جام باشگاه های آسیا، زمانی که استقلال با تیم دالیان چین بازی داشت، 10 هزار نفر از هواداران پرسپولیس نیز برای تشویق شاهرودی که آن زمان در تیم دالیان بازی می کرد، به استادیوم آزادی رفتند.
میدنی که صل پیش چندهزارتا واسه استقلال اومده بود و این فصا چندهزارتا واسه پرسپولیس؟؟!!؟
سعی کن اطلاعاتت رو بیشتر کنی!!!!
ولی زیاد جوش نزن، واقعیت رو قبول کن که پرسپولیس از نظر تماشاگر پر طرفدارترین باشگاه آسیاست. اینو آمار AFC میگه.
در مورد 80 هزار نفر هم باید بگم که بازی شما هم در تعطیلات عید انجام شد ، پس چرا 40 هزارتا رفتند؟!
نکنه توجیحت اینه که روز اول عید همه سراغ عید دیدنی میرن؟!!!
در کل زیاد به این چیزا فکر نکن ، چون آخرش به این نتیجه میرسی که ابهت پرسپولیس بیشتره و اذیت میشی...
ضمنا زیادم به 2 بار قهرمانی آسیا ننازید چون یکی از اونها رو نه فیفا قبول داره و نه AFC
یا خیلی تو توهمی یا اینکه کلا آره ...
عزیزم استقلال هرچی هم باشه از نظر طرفدار جلو پرسپولیس کم می یاره برو یکم فوتبال یاد بگیر بعد بیا اینجا بگو سال 78 تو استادیوم بودم و اله و بله چه چه !!!
چه استقلال و چه پرسپولیس هر دو تو بازی های آسیایی ایرانی اند و بس ، این کار که تو یه بازی ملی ایرانی ها برن تیم خارجی رو تشویق کنن از طرف هر تیم و طرفداراش که باشه مردوده و خیلی زشت در این هیچ حرفی نیست ، ولی اینکه برای تشویق تیم خارجی حالا یک بازیکن ایرانی هم داشته باشه ، بیایی و سایت اجتماعی و گروه و دسته را بندازی ، فقط فکر کنم از همین استقلالیا بر می یاد نه پرسپولیسی ها هرچی باشه اسم پرسپولیس ایرانی تره تا ....
عزته همگی زیاد!
اولا تا الان هزارتا نظرسنجی بوده که طرفدارامون بیشتر از شمان
دوما 80 هزارتا نبودن و 84 هزارتا بودن
سوما شما اگه طرفدار داشتین مسئولاتون پاچه خواری نمیکردن که تورو خدا هوادارای پرسپولیس بیان ما رو تشویق کنن
فصل گذشته چندتا هوادار داشتین مگه؟ مقایس کن تا خوب بگنجه
چهارما و نمیگم که گنجایشت پر شده
اما در كل به نظرم تو بازي هاي آسيايي هممون بايد طرفدار تبم ايراني باشيم
شما استقلالي ها هم ميتونيد بياين فرهادو تشويق كنيد و ازش بخواين برگرده ولي نه اينكه چون فرهاد اونطرفه طرفدار عرب ها بشيد
پرسپوليسيها هم فقط براي تشويق استقلال تو بازي آسيايي اومدند
اين اتحاد بايد باشه
خيلي قشنگه كه آبي و قرمز در كنار هم يك تيمو تشويق كنند
همینجا یه نظر سنجی کنیم به بینیم طرفدار کدوم تیم بیشتره :
طرفدارای پرپولیسی + بدن
طرفدارای استقلالی - بدن
من اولین مثبتو میدم
می دونم که برات سخته ولی سعی کن آدم باشی.
من کاری به آبی یا قرمز ندارم. فقط اینو می دونم که بعد از چند سال قهر مردم با فوتبال، دوباره به همت بازی های زیبای پرسپولیس و به همت مربیگری حرفه ای دنیزلی،ورزشگاهها دارن رنگ آمار بالای 50 هزار رو می بینن.
برادر حاتم طایی نشو عزیزم.
پرسپوليس يك ميليون تماشاگر هم بياره استاديوم چه فايده كه فصل بعد تو ليگي قهرمانان نيست!
ما كه رفتيم آسيا!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زنده باد استقلال،زنده باد پرسپوليس، زنده باد همه هواداران بامعرفت سرخابي
وطن فروش های بی خاصیت